Een veelgestelde vraag

Wat kan er beter in de thuiszorg?

Over het algemeen wil iemand werk verrichten dat ertoe doet en waar men gelukkig van wordt. Het gaat hier om werk dat men leuk vindt en dat interessant plus zinvol is. Vooral dit laatste speelt in de thuiszorg een extra grote rol. Bijna alle personen die in de zorg werken, doen dit dan ook uit hun persoonlijke motivatie om mensen te helpen en halen daar voldoening uit.

De vergrijzing onder de Nederlandse bevolking zal de komende jaren sterk toenemen. De zorg voor ouderen verschuift daarnaast steeds meer naar een zorg aan huis. De meeste ouderen zullen lang zelfredzaam zijn, maar er zijn ook ouderen die thuis een ondersteuning of zorg nodig hebben. Voor het aantal mensen dat thuishulp nodig heeft zijn veel thuiszorgwerkers nodig.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de thuiszorg nu al één van de sectoren is waar de krapte op de arbeidsmarkt het meest zichtbaar is. Het tekort aan de juiste arbeidskrachten in deze sector is dan ook zeer groot.

Ondanks dat de zorgsector problemen van een hoge werkdruk met stress ondervindt. Blijft het voor veel zorgmedewerkers ontzettend belangrijk dat ze iets goeds voor andere mensen doen. Slecht gemotiveerde thuiszorgmedewerkers hebben ook zeker een negatief effect op de kwaliteit van de thuiszorg. En daarmee op de kwaliteit van ons gehele Nederlandse zorgstelsel.

Het behoud en tevreden houden van de goede thuiszorgmedewerkers is dus voor iedereen van groot belang! Het is de verantwoordelijkheid van de zorgverlenende organisatie, zoals ThuiszorginHolland, om ervoor te zorgen dat de zorgmedewerkers voor dit werk geschikt zijn. En dat ze daarin ook de ruimte krijgen om erin te excelleren.

Wil je dit onderwerp op je gemak nalezen? Dat kan! Download dan hieronder het PDF document.

Gerelateerde veelgestelde vragen

Hoe kan ik me als huishoudelijke hulp verder ontwikkelen bij ThuiszorgInHolland?

Als je huishoudelijke hulp bent bij ThuiszorgInHolland, draag je bij aan het levensgeluk van cliënten door hen te ondersteunen in het huishouden. Belangrijk bij deze functie is dat je sociaal vaardig bent en oog hebt voor het welzijn en welbevinden van cliënten. Het is mogelijk om jezelf verder te ontwikkelen als huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland.

TIH Academie

Bij ThuiszorgInHolland hebben ze de TIH Academie. Dit is een online platform waar je als medewerker van ThuiszorgInHolland toegang toe hebt. Hier kun je je kennis en kunde zelfstandig optimaliseren en cursussen en opleidingen volgen die bij jou passen.

Bij de TIH Academie kun je onder andere nuttige informatie vinden over het werken in de thuiszorg. Dit helpt je bij de kennisopbouw en zorgt ervoor dat je jouw werk nog beter kunt uitvoeren. Je kunt altijd terecht bij je zorgcoördinator en kantoormedewerkers als je vragen hebt.

Doorgroeimogelijkheden

Bij ThuiszorgInHolland zijn er doorgroeimogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld solliciteren naar de functie van zorgcoördinator, waarbij je verantwoordelijk bent voor het inplannen van de huishoudelijke hulpen en het onderhouden van contact met de cliënten.

Vacatures

Als huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland ben je verzekerd van een flexibele parttime baan. Je kunt zelf aangeven welke dagen en dagdelen je beschikbaar bent en aan de hand daarvan wordt je ingeroosterd. Naast de vaste cliënten waar je wekelijks of 2-wekelijks naar toe gaat, zijn er ook mogelijkheden om extra uren te werken.

Ben je nog geen huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland, maar lijkt het je wel wat? Dan kun je bekijken of er huishoudelijke hulp vacatures beschikbaar zijn op de website van ThuiszorgInHolland.

Hoe zorgt ThuiszorgInHolland voor haar personeel?

ThuiszorgInHolland is een organisatie die waarde hecht aan haar personeel. Als huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland krijg je veel zelfstandigheid. Dit is echter niet het enige dat ThuiszorgInHolland doet om goed voor haar personeel te zorgen.

Flexibele baan

Als huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland heb je een flexibele en parttime baan. Je kunt zelf aangeven welke dagdelen je beschikbaar bent en aan de hand daarvan word je ingeroosterd. Ook kun je extra uren werken naast je vaste cliënten. ThuiszorgInHolland probeert zoveel mogelijk aan jouw beschikbaarheid tegemoet te komen.

Wijkgericht werken

De meeste cliënten van ThuiszorgInHolland wonen in de buurt van jouw eigen woonadres. Hierdoor hoef je niet langs kantoor te gaan en kun je direct vanuit je huis naar de cliënten toe. Dit kan meestal zelfs op de fiets en hiervoor ontvang je een dagvergoeding.

Medewerkersportaal

Op jouw eigen medewerkersportaal bij ThuiszorgInHolland kun je onder andere het werkrooster inzien en invullen. Hierop zie je dus naar welke cliënt je moet wanneer en waar deze cliënt woont. ThuiszorgInHolland vindt het belangrijk dat hun personeel gemakkelijk toegang heeft tot deze informatie.

Contact

Lijkt het jou wat om als huishoudelijke hulp aan de slag te gaan bij ThuiszorgInHolland? Neem dan een kijkje op de website van ThuiszorgInHolland. Hier vind je meer informatie over de functie en de organisatie zelf. Solliciteren kan online via de website, maar je mag ook bellen of mailen.

Contact opnemen kan op drie manieren: via Live chat op de website, via het e-mailadres info@thuiszorginholland.nl of via het telefoonnummer 088 – 99 11 300.

Bij ThuiszorgInHolland ga je aan de slag in een dankbare functie waarbij zowel de cliënt als jijzelf er beter van wordt. Het is een flexibele, parttime baan waarbij je veel zelfstandigheid hebt. Neem gerust contact met ons op om te kijken of deze functie bij jou past!

Gerelateerde links:

Flexibel werken als huishoudelijke hulp: hoe combineer je werk en privé?

Werken als huishoudelijke hulp is een dankbare taak. Bij ThuiszorgInHolland zijn ze blij met kanjers zoals jij! Samen met betrokken collega’s zorg je ervoor dat kwetsbare mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Met respect en vertrouwen als kernwaarden.

Wat houdt het werken als huishoudelijke hulp in?

Als huishoudelijke hulp richt je je op het ondersteunen van cliënten bij het huishouden. Het doel van de werkzaamheden is het realiseren van een schoon en leefbaar huis voor de cliënten. Je vindt het fijn om cliënten te ondersteunen, huishoudelijk werk gaat je goed af en je hebt oog en aandacht voor het welzijn en welbevinden van de cliënten. Sociale vaardigheden zijn van groot belang.

Flexibele werktijden

Bij ThuiszorgInHolland werk je flexibel. Je geeft zelf aan welke vaste dagdelen je beschikbaar bent. Aan de hand daarvan worden cliënten ingeroosterd. Naast vaste cliënten waar je wekelijks of 2-wekelijks komt, is er altijd de mogelijkheid om extra uren te werken. Je zult vanaf je woonadres direct naar de cliënten gaan en hebt een wijkgerichte werkaanpak.

Werken als huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland

Bij ThuiszorgInHolland werk je zelfstandig, volgens de afspraken met de cliënt en de richtlijnen die je vanuit ThuiszorgInHolland ontvangt. Onze zorgcoördinatoren en kantoormedewerkers helpen je bij vragen. Op je eigen medewerkersportaal kun je onder andere het werkrooster inzien, en via de TIH Academie kun je jouw kennis en kunde zelfstandig optimaliseren.

Hoe combineer je werk en privé?

Het werken als huishoudelijke hulp geeft je de vrijheid om zelf je werktijden te bepalen. Maar hoe combineer je werk en privé? Bij ThuiszorgInHolland wordt geprobeerd om zo goed mogelijk aan jouw beschikbaarheid tegemoet te komen. Mocht je nog beschikbare uren over hebben naast jouw vaste cliënten dan kunnen we je inroosteren ter vervanging van een (zieke) collega. Uiteraard kun je dit tijdig inzien in het werkrooster.

Altijd beschikbaar

Via de live chat op de website of via de contactpagina https://thuiszorginholland.nl/contact/ kun je altijd contact opnemen met ThuiszorgInHolland voor vragen of opmerkingen.

Veelgestelde vragen

Waarom werken als huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland?

Bij ThuiszorgInHolland draag je bij aan een schone en veilige leefomgeving voor veelal oudere doelgroepen. Je werkt flexibel en krijgt de mogelijkheid om jouw kennis te optimaliseren via de TIH Academie.

Welke werktijden gelden?

De ondersteuning wordt gewoonlijk verleend van maandag tot en met vrijdag tussen 07:30 en 17:00 en zaterdagochtend tussen 07:30 en 12:00, maar werktijden zijn flexibel en zelf te bepalen.

Zijn er mogelijkheden om extra uren te werken?

Ja, naast vaste cliënten waar je wekelijks of 2-wekelijks komt, is er altijd de mogelijkheid om extra uren te werken.

Heb je interesse in het werken als huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland? Laat je informeren, enthousiasmeren en solliciteer!

 

Neem contact op met ThuiszorgInHolland

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen via info@thuiszorginholland.nl

Als je op zoek bent naar een baan als huishoudelijke hulp of thuiszorg medewerker in de regio Breda, dan is ThuiszorgInHolland dé plek voor jou!
Wij bieden jou de kans om zelfstandig te werken en tegelijkertijd iets betekenend voor je medemens.
Breda is een bruisende stad met veel historie en cultuur, en bij ThuiszorgInHolland kun jij deze stad op een unieke manier leren kennen.

Wij bieden een beloning van € 13,04 tot € 16,01 bruto per uur, afhankelijk van je ervaring.
Daarnaast krijg je 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering, zodat je kerstcadeautjes kunt kopen.
Bovendien krijg je geld voor het fietsen naar je cliënten toe, namelijk € 1,37 netto per gewerkte dag.

Werken bij ThuiszorgInHolland betekent wijkgericht werken, dus lekker dicht bij huis. Onze cliënten verheugen zich op jouw komst en jij kunt echt iets betekenen voor hen.
Wij vragen dat je wonend bent in Breda, in het bezit bent van een mobiele telefoon met internet, een aanpakker bent die initiatief neemt, en verklaring omtrent gedrag kan onderdeel uitmaken van de procedure. Betrouwbaarheid, respect, behulpzaamheid en Nederlandse taalbeheersing zijn belangrijke eigenschappen.

ThuiszorgInHolland biedt jou de ideale combinatie van flexibele werktijden, werk in je eigen regio, en financieel aantrekkelijke voorwaarden.
Dus, ben jij per direct op zoek naar een bijbaan als huishoudelijke hulp? Solliciteer dan nu bij ThuiszorgInHolland!

Ja, bij ThuiszorgInHolland bieden wij studenten de mogelijkheid om als huishoudelijke hulp aan de slag te gaan. Werken in de thuiszorg is een ideale bijbaan voor studenten die op zoek zijn naar flexibiliteit in hun werkschema. Bij ons kun je vacatures vinden voor diverse taken zoals schoonmaken, ramen lappen binnen en sanitair reinigen.

Om te solliciteren op een vacature thuishulp, kun je onze website bezoeken en het sollicitatieformulier invullen. Wij bieden huishoudelijke ondersteuning op basis van een schaal huishoudelijke hulp, wat betekent dat je salaris passend is bij je ervaring en vaardigheden. Als medewerker thuiszorg krijg je tevens de mogelijkheid om bij te dragen aan het welzijn van onze cliënten door hen te voorzien van een schoon en comfortabel huis.

Wij verwelkomen graag gemotiveerde studenten die interesse hebben in werken als huishoudelijk hulp en kijken uit naar je sollicitatie bij ThuiszorgInHolland.

Bij ThuiszorgInHolland is het zeker mogelijk om als huishoudelijke hulp te werken met cliënten die een specifieke zorgvraag hebben, zoals dementie. Onze medewerkers in de thuiszorg worden getraind om met verschillende situaties en behoeften om te gaan. Hierdoor kunnen zij de benodigde ondersteuning bieden aan cliënten met uiteenlopende zorgvragen.

Bij het werken met dementerende cliënten is het belangrijk dat je als schoonmaker goed kunt inspelen op hun behoeften en een prettige, vertrouwde sfeer weet te creëren. ThuiszorgInHolland biedt hiervoor passende trainingen en begeleiding aan onze medewerkers, zodat zij de best mogelijke zorg kunnen bieden.

Bekijk onze vacature thuishulp voor meer informatie over de mogelijkheden om te werken met specifieke zorgvragen en solliciteer direct als je geïnteresseerd bent in deze uitdagende en waardevolle bijbaan.

Als je op zoek bent naar een baan in de thuiszorg en woonachtig bent in Eindhoven, dan is een vacature huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland misschien iets voor jou.
ThuiszorgInHolland is een dienstverlenende instelling die zich richt op het bieden van huishoudelijke ondersteuning aan kwetsbare mensen.
Dankzij de flexibele instelling en de dankbare taak die het werk biedt, is dit wellicht iets voor jou.

De werktijden bij ThuiszorgInHolland zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 07:30 en 17:00 en op zaterdagochtend tussen 07:30 en 12:00.
Je kunt zelf aangeven welke vaste dagdelen je beschikbaar bent en op basis daarvan worden cliënten ingeroosterd.
Dankzij het wijkgerichte werk, zul je niet ver van huis werken en is het mogelijk om op de fiets te gaan.
Je werkt zelfstandig volgens afspraken met de cliënt en richtlijnen van ThuiszorgInHolland, maar kunt bij vragen altijd beroep doen op de zorgcoördinatoren en kantoormedewerkers.

Op het medewerkersportaal kun je het werkrooster inzien en is er de mogelijkheid om extra uren te werken.
Bovendien kun je via de TIH Academie jouw kennis en kunde zelfstandig optimaliseren.
Kortom, een vacature huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland in Eindhoven kan interessant zijn als je op zoek bent naar een flexibele, dankbare baan in de thuiszorg.

Als je op zoek bent naar een baan als huishoudelijke hulp in Breda, dan biedt ThuiszorgInHolland jou de mogelijkheid om flexibel te werken, waarbij je zelf bepaalt wanneer je beschikbaar bent.
Onze beloning voor huishoudelijke hulp varieert van €12,25 tot €15,22 bruto per uur, afhankelijk van jouw ervaring.
Daarnaast bieden wij een aantrekkelijke 8% vakantietoeslag, waardoor je spaarpotje in de periode groeit, en een eindejaarsuitkering van 8,33%, zodat je kerstcadeautjes kunt kopen.
Je krijgt zelfs geld terwijl je beweegt, met onze fietsvergoeding van € 1,33 netto per gewerkte dag.

Onze vacature is de ideale combinatie met studie, gezin, een andere bijbaan of een spannende hobby.
Bovendien werk je wijkgericht, dus altijd lekker dicht bij huis. De hulp die je biedt is dankbaar en betekenisvol voor de medemens.
Als thuiszorgmedewerker ben je zelfstandig, maar heb je altijd ondersteuning van een ondersteuningsplan.

Om te solliciteren bij ThuiszorgInHolland in Breda, moet je wonen in de regio en beschikken over een smartphone met internet.
We zoeken een aanpakker die initiatief neemt en betrouwbaar, respectvol en behulpzaam is. Nederlands verstaat en spreekt is ook een vereiste.
Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan onderdeel uitmaken van onze sollicitatieprocedure.

In de thuiszorg wordt gewerkt volgens de CAO VVT. De salarisschaal voor huishoudelijke hulp bedraagt, volgens de nieuwe CAO, €12,25 tot €15,22 bruto per uur.
Onze vakantietoeslag en eindejaarsuitkering zijn ook onderdeel van deze CAO.
Als je werkt bij ThuiszorgInHolland, kun je rekenen op een aantrekkelijk salaris en een uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, volgens de CAO VVT.

Bij ThuiszorgInHolland stellen we hoge kwaliteitseisen aan onze huishoudelijke hulpen om ervoor te zorgen dat onze cliënten de best mogelijke ondersteuning ontvangen. Enkele van de belangrijkste eisen zijn:

1.Ervaring en vaardigheden: Onze huishoudelijke hulpen moeten beschikken over aantoonbare ervaring in schoonmaken, afstoffen en sanitair reinigen. Ook wordt er van hen verwacht dat ze bekend zijn met schoonmaaktips en technieken om efficiënt en effectief te kunnen werken.
2.Communicatie: Een goede thuishulp moet in staat zijn om effectief te communiceren met cliënten en collega’s. Dit omvat het bespreken van specifieke behoeften, het geven van advies over huishoudelijke ondersteuning en het zorgen voor een prettige en respectvolle werkomgeving.
3.Betrouwbaarheid en punctualiteit: Bij ThuiszorgInHolland vinden we het belangrijk dat onze medewerkers thuiszorg stipt en betrouwbaar zijn. Onze cliënten vertrouwen op onze huishoudelijke hulpen om op tijd te komen en hun taken naar behoren uit te voeren.
4.Integriteit en respect: Onze huishoudelijkehulp medewerkers moeten te allen tijde respectvol en integer handelen. Dit betekent dat ze de privacy en eigendommen van cliënten respecteren en verantwoordelijk omgaan met eventuele problemen of zorgen.
5.Flexibiliteit: Werken in de thuiszorg vereist vaak flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Onze huishoudelijke hulpen moeten in staat zijn om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden en bereid zijn om te helpen met verschillende huishoudelijke taken, zoals ramen lappen binnen en badkamer schoonmaken.

Bij ThuiszorgInHolland zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde en gekwalificeerde mensen om ons team te versterken. Bekijk onze vacatures voor thuishulp en solliciteer vandaag nog!

Als huishoudelijke hulp in Amsterdam, ben je verantwoordelijk voor het verrichten van huishoudelijke taken voor cliënten in hun eigen woning.
Voordat je begint met je werkzaamheden, stel je je eerst voor aan de cliënt en vraag je naar de zorgmap. In deze map staat een overzicht van de taken die wekelijks uitgevoerd moeten worden.
Het is ook mogelijk om in overleg met de cliënt dingen aan te passen.
Tijdens de uitvoering van je taken let je extra op de hygiëne en houd je anderhalve meter afstand tot de cliënt.
Je volgt daarbij de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).
De standaard werkzaamheden omvatten het stofzuigen, dweilen, schoonmaken van badkamers en keukens.
Bij het schoonmaken van het sanitair gebruik je geen bleek en zorg je ervoor dat je voor de keuken en het sanitair niet dezelfde doekjes gebruikt.
Het is belangrijk om altijd veilig te werken, dus gebruik je bijvoorbeeld een trap en geen stoel om op te staan.
Bij het schoonmaken werk je van boven naar beneden. Het is niet nodig om wekelijks de binnen ramen te lappen, maar dit kan wel een onderdeel zijn van de werkzaamheden.
Aan het einde van de dienst rond je de was af, ruim je de schoonmaakmaterialen op en pak je de zorgmap om de presentielijst in te vullen en te ondertekenen samen met de cliënt.
Houd er rekening mee dat elk huis anders is en dat niet altijd alles even netjes is.
Toch is het belangrijk om iedere cliënt de juiste hulp te bieden om zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Om uw rooster te raadplegen als huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland, kunt u inloggen op ons online platform voor medewerkers. Dit platform biedt u toegang tot uw rooster, informatie over cliënten en updates over werken in de thuiszorg.

Uw rooster bevat details over de huishoudelijke ondersteuning die u moet bieden, zoals schoonmaken, ramen lappen binnen en sanitair reinigen. Het is belangrijk om regelmatig uw rooster te controleren om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Mocht u problemen ondervinden bij het inzien van uw rooster of vragen hebben over thuisondersteuning, neem dan contact op met uw leidinggevende of het kantoor van ThuiszorgInHolland. We staan altijd klaar om u te ondersteunen bij uw werk als medewerker thuiszorg.

Meer laden