Werken bij ThuiszorgInHolland

Hulp bij het huishouden

ThuiszorgInHolland biedt professionele huishoudelijke hulp en ondersteuning aan cliënten, met als doel hen in staat te stellen zo lang mogelijk comfortabel thuis te blijven wonen.

Als thuiszorgmedewerker Hulp bij het Huishouden, ondersteun je bij diverse huishoudelijke taken of neem je deze volledig over. De werkzaamheden bestaan uit schoonmaken, waaronder stofzuigen, stoffen en het reinigen van de badkamer. Maar ook het signaleren van de gezondheidssituatie van de cliënt is een heel belangrijk onderdeel van je werk. Als hulp in het huishouden bij ThuiszorgInHolland kun je echt wat betekenen voor je cliënten en  lever je een belangrijke bijdrage aan het comfort van onze cliënten.

Dienstverlenende instelling

Ontdek de betrokkenheid en inzet van ThuiszorgInHolland. Als onderdeel van ons team ben je van onschatbare waarde voor degenen die het het hardst nodig hebben. Jouw dienstverlenende instelling komt tot uiting in de zorg die je biedt aan onze cliënten. Of het nu gaat om ondersteuning in het huishouden of het welzijn van de mensen die je helpt, jouw inzet is de kern van ons werk.

Bij ThuiszorgInHolland koesteren we sociale vaardigheden als essentieel voor ons werk. Het vermogen om een vertrouwensband op te bouwen, empathisch te luisteren en oprecht geïnteresseerd te zijn in het welzijn van anderen vormt de basis van onze dienstverlening. Voor ons zijn onze medewerkers meer dan alleen werknemers; ze zijn de spil van onze missie om zorg te bieden met een persoonlijke touch.

Veel van onze teamleden beschrijven het werken bij ThuiszorgInHolland als meer dan alleen een baan; het is een roeping, een dankbare taak die voldoening en vervulling biedt. Onze waardering voor de toewijding van onze medewerkers is onmetelijk, en we zetten ons in om hen te ondersteunen en te koesteren in hun professionele groei.

Als je op zoek bent naar een betekenisvolle baan waarin je anderen kunt helpen en een positieve impact kunt maken in de levens van mensen, dan ben je bij ThuiszorgInHolland aan het juiste adres. Sluit je aan bij ons team en ontdek de voldoening van het werken in de thuiszorg, waar elke dag een nieuwe kans biedt om het verschil te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van ons team bij ThuiszorgInHolland.

Een schoon en leefbaar huis

Bij ThuiszorgInHolland streven we ernaar om iedere cliënt te voorzien van een wekelijkse hoeveelheid uren huishoudelijke ondersteuning die past bij hun behoeften. Ons hoofddoel is om een schoon en leefbaar huis te realiseren, waardoor onze cliënten comfortabel kunnen blijven wonen in hun eigen vertrouwde omgeving.

Als huishoudelijk ondersteuner bij ThuiszorgInHolland werk je zelfstandig, in lijn met de specifieke afspraken die zijn gemaakt met elke cliënt en de richtlijnen die je ontvangt vanuit onze organisatie. Dit garandeert een gepersonaliseerde aanpak die aansluit bij de individuele behoeften en voorkeuren van elke cliënt.

Naast het helpen van vaste cliënten op wekelijkse of tweewekelijkse basis, bieden wij ook de mogelijkheid om ingezet te worden voor extra diensten en invaldiensten. Hierdoor bieden we een flexibele baan die kan worden aangepast aan jouw beschikbaarheid en voorkeuren. De mogelijkheid om op oproepbasis extra diensten te verlenen geeft onze medewerkers de kans om hun uren uit te breiden. 

Onze diensten worden doorgaans verleend van maandag tot en met vrijdag overdag, waardoor je flexibel kunt plannen rondom andere verplichtingen. Bovendien hanteren we een wijkgerichte aanpak, wat betekent dat de meeste cliënten zich in de directe omgeving bevinden. Hierdoor kunnen onze medewerkers makkelijk vanuit hun eigen huis naar de cliënten reizen. Velen van hen kiezen ervoor om per fiets te reizen, wat niet alleen milieuvriendelijk is maar ook bijdraagt aan een gezonde levensstijl.

 

Solliciteren

Bij ThuiszorgInHolland zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s die willen helpen met het ondersteunen van onze cliënten, vaak senioren, om een zelfstandig en comfortabel leven te leiden. We zijn op zoek naar mensen die niet alleen bereid zijn om bij te dragen aan het welzijn van anderen, maar ook flexibel genoeg zijn om in te vallen wanneer een collega afwezig is.
Met ons flexibele parttime schema bieden we jou de kans om je werkuren aan te passen aan je persoonlijke behoeften, terwijl je een waardevolle bijdrage levert aan de samenleving. We proberen altijd om onze medewerkers te plaatsen bij cliënten die zich in de buurt bevinden, waardoor je gemakkelijk vanaf je eigen huis naar je cliënten kunt reizen, vaak zelfs per fiets.
Ben je op dit moment werkzaam als huishoudelijke hulp en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je op zoek naar een nieuwe werkgever? Klik dan op onderstaande knop om de mogelijkheden te ontdekken.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

 De AVG ziet er op toe dat bedrijven en organisaties zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens en stelt eisen aan wijze waarop de persoonsgegevens worden verwerkt.
ThuiszorgInHolland gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van haar cliënten en medewerkers, hierbij worden de richtlijnen van de AVG wetgeving gevolgd.

Privacyreglement
Klik op de link naar het privacyreglement te gaan.
In het verwerkingsregister staat beschreven welke persoonsgegevens wij verzamelen en verwerken en hoe we met deze gegevens omgaan.

Functionaris Gegevensbescherming
Je kunt voor vragen contact opnemen met Donna van der Woude, privacyfunctionaris. Email: privacy@thuiszorginholland.nl