Thuiszorg en Begeleiding

Zorg wordt steeds vaker thuis gegeven. ThuiszorgInHolland levert huishoudelijke hulp en begeleiding, of het nu om uzelf gaat, of om uw familieleden. U kunt rekenen op:

Huishoudelijke Ondersteuning
Begeleiding, individueel

Huishoudelijke hulp

Wat kunt u verwachten? Onze medewerkers (m/v) leveren huishoudelijke ondersteuning bij de taken die u thuis niet meer (geheel) zelfstandig kunt uitvoeren. Er komt een hulp bij u thuis om de woning schoon en leefbaar te houden zodat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. U en de hulp overleggen samen wat er gedaan moet worden.

Flexibel in zorg verlenen

Het is belangrijk dat er een persoonlijke band is tussen u en de hulp. Mocht blijken dat deze klik er niet is, dan gaan wij op zoek naar een andere hulp. Is de vaste hulp een keer ziek of gaat zij met vakantie? Dan zoeken wij altijd naar een vervangende hulp en informeren u hierover.

Overgaan naar ThuiszorgInHolland, samen met uw eigen hulp

Wilt u zich bij ons aansluiten, maar niet uw vertrouwde hulp kwijt? Samen met uw hulp kunt u terecht bij onze organisatie. Laat daarom uw hulp bij ThuiszorgInHolland solliciteren.

Handig om te weten

Als u thuiszorg aanvraagt, dan gaat dat formeel op de volgende wijze:

  • U belt eerst de gemeente, behalve wanneer u in Amsterdam woont, dan kunt u rechtstreeks met ons contact opnemen. 
    (Hier kunt u zoeken naar gemeentes en de contactgegevens.)
  • Bij de gemeente vraagt u naar de afdeling Wmo.
  • De gemeente informeert u over de wijze waarop u ondersteuning aan kunt vragen.
  • U kunt aangeven dat u Huishoudelijke Ondersteuning wilt van ThuiszorgInHolland.
  • De gemeente vraagt om een eigen bijdrage in de vorm van het abonnementstarief. Wilt u weten hoeveel dit is? Dan kunt u dit bij uw gemeente of het CAK navragen. Het CAK is bereikbaar op telefoonnummer 0800 – 1925 (gratis).
Thuiszorg