HR medewerker m/v

Wie zijn wij?

Bij ThuiszorgInHolland draait het om mensen. De juiste zorg, op een passend moment, door de meest geschikte medewerk(st)er. Wij zijn een landelijke aanbieder van huishoudelijke hulp en onderscheiden ons door onze betrokkenheid bij zowel cliënten als thuiszorgmedewerkers en de korte lijnen binnen onze organisatie.

De functie

Wij zijn op zoek naar versterking van het team HR op ons kantoor in Haarlem. Dit team omvat Personeelszaken, Werving & Selectie, ondersteuning Salarisadministratie en Verzuim ( zowel kort als langdurig verzuim ).

Tot de veelzijdige werkzaamheden behoren onder andere:

  • contractbeheer; verlenging, aanpassing en opzegging;
  • het doorvoeren van allerlei mutaties;
  • het voeren van telefonische evaluatie gesprekken (doorstoom en uitstroom);
  • het telefonisch afhandelen van klachten;
  • het voeren van sollicitatiegesprekken (instroom);
  • het bijwonen van medewerkersbijeenkomsten, banenmarkten en andere bijeenkomsten ( op roulatie basis );
  • het tijdig opvolgen van allerhande vragen op het gebied van personeelszaken;
  • ondersteuning en doorvoeren voorbereidende taken voor de Salarisadministratie;
  • kortdurend verzuim.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een administratieve duizendpoot. Nauwkeurigheid, snel kunnen schakelen en het overzicht weten te behouden in drukke tijden zijn je op het lijf geschreven.
Het voeren van een goed geordende administratie is helemaal ‘jouw ding’. Je haalt hier voldoening uit en denkt proactief mee hoe we zaken kunnen verbeteren.

In een nuchtere hands-on cultuur zit je helemaal op je plek en kun je je goed staande houden. Je hebt aantoonbare relevante werkervaring binnen het gebied van HR. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Ervaring in de zorgsector is een pré evenals ervaring met AFAS en Ons.

Je herkent je in de volgende eigenschappen; communicatief vaardig, flexibel, integer, oplossingsgericht, administratief goed onderlegd, nauwkeurig, snel kunnen schakelen, staat stevig in je schoenen, maatschappelijke betrokkenheid en hands-on mentaliteit.

Wat bieden wij?

– Een plezierige werkomgeving waar samenwerking centraal staat;

– Salaris per 4 weken is €2.024,64 – €2.702,88 ( o.b.v. 36 uur CAO-VVT FWG 35);

–  Pensioenopbouw via pensioenfonds Zorg en Welzijn, waarbij wij 50% bijdragen;

–  8% Vakantiegeld per jaar;

– Een eindejaarsuitkering van 8,33% per jaar;

– Reiskostenvergoeding.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan op werkdagen telefonisch contact op met Sylvia van Hierden, coördinator Personeelszaken via 088-99 11 300 (optie personeelszaken). Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@thuiszorginholland.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.