Een veelgestelde vraag

Werken als huishoudelijke hulp tijdens de COVID-19 pandemie: hoe bescherm je jezelf en je cliënten?

Bescherm jezelf en je cliënten tijdens het werken als huishoudelijke hulp tijdens de COVID-19 pandemie

Werken als huishoudelijke hulp is een essentiële baan, en tijdens de COVID-19 pandemie is deze baan nog belangrijker geworden. Er zijn veel manieren om jezelf en je cliënten te beschermen tegen de verspreiding van COVID-19, en in dit artikel zullen we enkele basisrichtlijnen uiteenzetten die je kunt volgen om veilig te blijven terwijl je je werk doet.

Besmettingsrisico’s begrijpen

Om jezelf en je cliënten te beschermen tegen COVID-19, is het belangrijk om te begrijpen hoe de ziekte zich verspreidt. Het virus verspreidt zich via druppeltjes van een besmet persoon als hij of zij hoest of niest. Het virus kan ook worden overgedragen via oppervlakken die besmet zijn met het virus.

Neem beschermingsmaatregelen

Om het risico op besmetting te verminderen, is het belangrijk om persoonlijke beschermingsmiddelen te gebruiken, zoals wegwerphandschoenen, een mondkapje en een veiligheidsbril. Hiermee bescherm je niet alleen jezelf als zorgverlener, maar ook je cliënt. Zorg er ook voor dat je regelmatig je handen wast met zeep gedurende ten minste 20 seconden.

Als huishoudelijke hulp is het belangrijk om voorbereid te zijn, vooral als je in nauw contact komt met cliënten. Alle cliënten moeten de symptomen van COVID-19 begrijpen en moet je hen eraan herinneren dat ze contact met hun arts moeten opnemen als ze zich ziek voelen. Het is belangrijk om te weten welke protocollen er gelden in het geval van een verdacht geval van COVID-19 en deze consequent toe te passen.

Vermijd nauw contact

Als je werkt als huishoudelijke hulp, is het belangrijk om nauw contact te vermijden. Dit kun je doen door bijvoorbeeld afstand te houden van cliënten, geen handen te schudden en zoveel mogelijk via telefoon of e-mail te communiceren.

Conclusie

Werken als huishoudelijke hulp tijdens de COVID-19 pandemie kan een uitdaging zijn, maar door op de hoogte te zijn van de risico’s en de juiste beschermingsmaatregelen te nemen, kan je veilig blijven terwijl je essentieel werk verricht. Denk eraan om regelmatig je handen te wassen, persoonlijke beschermingsmiddelen te gebruiken, afstand te houden van cliënten en jezelf goed te informeren.

FAQ’s

1. Hoe weet ik of ik contact moet opnemen met mijn cliënt als ik symptomen van COVID-19 voel?

Als je symptomen vertoont, moet je onmiddellijk contact opnemen met je supervisor en je cliënten informeren dat je niet in staat bent om naar het werk te gaan.

2. Wat zijn de meest voorkomende symptomen van COVID-19?

De meest voorkomende symptomen van COVID-19 zijn koorts, hoesten, vermoeidheid, spierpijn en kortademigheid.

3. Kan COVID-19 worden overgedragen via oppervlakken zoals deurklinken en tafels?

Ja, COVID-19 kan worden overgedragen via oppervlakken die besmet zijn met het virus. Het is belangrijk om oppervlakken regelmatig schoon te maken en te desinfecteren om het risico op besmetting te verminderen.

Wil je meer weten over het werken als huishoudelijke hulp tijdens de COVID-19-pandemie? Bij Thuiszorg in Holland bieden we professionele zorg bij jou thuis aan. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij ons personeel beschermen.

Wil je dit onderwerp op je gemak nalezen? Dat kan! Download dan hieronder het PDF document.

Gerelateerde veelgestelde vragen

Ben jij op zoek naar een baan als thuiszorg medewerker, huishoudelijke hulp of schoonmaker in de regio Amsterdam? Dan is ThuiszorgInHolland op zoek naar jou!
Als thuiszorg medewerker kun je flexibel werken, op basis van wanneer jij beschikbaar bent. Onze beloning varieert van €12,25 tot €15,22 bruto per uur, afhankelijk van jouw ervaring.
Daarnaast krijg je 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
Ook kun je geld verdienen terwijl je beweegt, want we bieden een fietsvergoeding van €1,33 netto per gewerkte dag.

Het werk is wijkgericht, dus je werkt lekker dicht bij huis. Hierdoor kun je echt iets betekenen voor je medemens.
Daarnaast kun je zelfstandig werken, in overleg met de cliënt en er is een ondersteuningsplan beschikbaar.

Om in aanmerking te komen voor deze baan, is het noodzakelijk dat je woont in Amsterdam en beschikt over een mobiele telefoon met internet.
We verwachten ook dat je betrouwbaar, respectvol, behulpzaam bent en goed Nederlands spreekt en verstaat.

Dus, ben jij per direct op zoek naar een parttime baan als huishoudelijke hulp of schoonmaker?
Kijk dan nu naar onze vacatures in de thuiszorg en maak deel uit van ons team van huishoudelijke medewerkers.
Hierdoor kun je je salarisschaal binnen de CAO VVT huishoudelijke hulp

Hoe kan ik me als huishoudelijke hulp verder ontwikkelen bij ThuiszorgInHolland?

Als je huishoudelijke hulp bent bij ThuiszorgInHolland, draag je bij aan het levensgeluk van cliënten door hen te ondersteunen in het huishouden. Belangrijk bij deze functie is dat je sociaal vaardig bent en oog hebt voor het welzijn en welbevinden van cliënten. Het is mogelijk om jezelf verder te ontwikkelen als huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland.

TIH Academie

Bij ThuiszorgInHolland hebben ze de TIH Academie. Dit is een online platform waar je als medewerker van ThuiszorgInHolland toegang toe hebt. Hier kun je je kennis en kunde zelfstandig optimaliseren en cursussen en opleidingen volgen die bij jou passen.

Bij de TIH Academie kun je onder andere nuttige informatie vinden over het werken in de thuiszorg. Dit helpt je bij de kennisopbouw en zorgt ervoor dat je jouw werk nog beter kunt uitvoeren. Je kunt altijd terecht bij je zorgcoördinator en kantoormedewerkers als je vragen hebt.

Doorgroeimogelijkheden

Bij ThuiszorgInHolland zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld solliciteren naar de functie van zorgcoördinator, waarbij je verantwoordelijk bent voor het inplannen van de huishoudelijke hulpen en het onderhouden van contact met de cliënten.

Ook kun je doorgroeien naar de functie van objectleider. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het aansturen van meerdere teams van huishoudelijke hulpen. Hierbij moet je niet alleen sociaal vaardig zijn, maar ook kwaliteiten hebben op het gebied van leidinggeven.

Vacatures

Als huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland ben je verzekerd van een flexibele parttime baan. Je kunt zelf aangeven welke dagen en dagdelen je beschikbaar bent en aan de hand daarvan wordt je ingeroosterd. Naast de vaste cliënten waar je wekelijks of 2-wekelijks naar toe gaat, zijn er ook mogelijkheden om extra uren te werken.

Ben je nog geen huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland, maar lijkt het je wel wat? Dan kun je bekijken of er huishoudelijke hulp vacatures beschikbaar zijn op de website van ThuiszorgInHolland.

Hoe zorgt ThuiszorgInHolland voor haar personeel?

ThuiszorgInHolland is een organisatie die waarde hecht aan haar personeel. Als huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland krijg je veel zelfstandigheid. Dit is echter niet het enige dat ThuiszorgInHolland doet om goed voor haar personeel te zorgen.

Flexibele baan

Als huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland heb je een flexibele en parttime baan. Je kunt zelf aangeven welke dagdelen je beschikbaar bent en aan de hand daarvan word je ingeroosterd. Ook kun je extra uren werken naast je vaste cliënten. ThuiszorgInHolland probeert zoveel mogelijk aan jouw beschikbaarheid tegemoet te komen.

Wijkgericht werken

De meeste cliënten van ThuiszorgInHolland wonen in de buurt van jouw eigen woonadres. Hierdoor hoef je niet langs kantoor te gaan en kun je direct vanuit je huis naar de cliënten toe. Dit kan meestal zelfs op de fiets en hiervoor ontvang je een dagvergoeding.

Medewerkersportaal

Op jouw eigen medewerkersportaal bij ThuiszorgInHolland kun je onder andere het werkrooster inzien en invullen. Hierop zie je dus naar welke cliënt je moet wanneer en waar deze cliënt woont. ThuiszorgInHolland vindt het belangrijk dat hun personeel gemakkelijk toegang heeft tot deze informatie.

Contact

Lijkt het jou wat om als huishoudelijke hulp aan de slag te gaan bij ThuiszorgInHolland? Neem dan een kijkje op de website van ThuiszorgInHolland. Hier vind je meer informatie over de functie en de organisatie zelf. Solliciteren kan online via de website, maar je mag ook bellen of mailen.

Contact opnemen kan op drie manieren: via Live chat op de website, via het e-mailadres info@thuiszorginholland.nl of via het telefoonnummer 088 – 99 11 300.

Bij ThuiszorgInHolland ga je aan de slag in een dankbare functie waarbij zowel de cliënt als jijzelf er beter van wordt. Het is een flexibele, parttime baan waarbij je veel zelfstandigheid hebt. Neem gerust contact met ons op om te kijken of deze functie bij jou past!

Gerelateerde links:

Wat is het toekomstige salaris van huishoudelijke hulpen in de thuiszorg?

De thuiszorgsector is enorm in opkomst, vooral door de vergrijzing van de Nederlandse bevolking. Een belangrijk onderdeel van de thuiszorg zijn de huishoudelijke hulpen. Deze groep zorgmedewerkers zorgt ervoor dat cliënten in hun eigen huis kunnen blijven wonen door hulp te bieden bij het huishouden. Maar wat kunnen huishoudelijke hulpen in de thuiszorg verwachten wat betreft hun salaris in de komende jaren?

Een dankbare en flexibele baan in de thuiszorg

Werken als huishoudelijke hulp in de thuiszorg is dankbaar werk. Veel zorgmedewerkers ervaren het ondersteunen van cliënten bij het huishouden als een dankbare taak. Het is mooi om te zien hoe je door het ondersteunen in het huishouden bijdraagt aan een stukje levensgeluk van de cliënt. Daarnaast is de baan van huishoudelijke hulp in de thuiszorg ook nog eens flexibel. Je geeft zelf aan welke vaste dagdelen je beschikbaar bent, waarna de cliënten worden ingeroosterd.

Een schoon en leefbaar huis

Iedere cliënt ontvangt een aantal uren huishoudelijke ondersteuning per week. Het doel van de werkzaamheden is het realiseren van een schoon en leefbaar huis voor de cliënten. Het is belangrijk dat huishoudelijke hulpen in de thuiszorg beschikken over goede sociale vaardigheden en een dienstverlenende instelling hebben. Deze vaardigheden zijn nodig om de cliënten op de juiste manier te ondersteunen. De ondersteuning wordt gewoonlijk verleend van maandag tot en met vrijdag tussen 07:30 en 17:00 uur en zaterdagochtend tussen 07:30 en 12:00 uur.

Een wijkgerichte werkomgeving

Bij ThuiszorgInHolland, een zorgorganisatie met onder andere huishoudelijke hulpen in dienst, wordt er wijkgericht gewerkt. Dat wil zeggen dat de meeste cliënten dicht in de buurt wonen. Huishoudelijke hulpen gaan direct vanaf hun woonadres naar de cliënten en hoeven niet langs het kantoor. Veel van de medewerkers doen dit op de fiets. Hiervoor ontvangen zij een dagvergoeding. Naast vaste cliënten waar de huishoudelijke hulp wekelijks of tweewekelijks komt, is er altijd de mogelijkheid om extra uren te werken. Als huishoudelijke hulp ben je bovendien altijd vrij om aan te geven wanneer je beschikbaar bent.

Toekomstige salarisverhogingen voor huishoudelijke hulpen

Dat huishoudelijke hulpen in de thuiszorg een belangrijke rol spelen is duidelijk. Maar wat betreft het salaris; wat kunnen we verwachten in de toekomst? Het is nog onduidelijk of er in de komende jaren een salarisverhoging zal plaatsvinden. Uiteraard streven zorgorganisaties als ThuiszorgInHolland ernaar om de beloning van hun medewerkers te optimaliseren. De huishoudelijke hulpen zijn tenslotte onmisbaar in de thuiszorgsector. Ben je benieuwd geworden of werken als huishoudelijke hulp in de thuiszorg ook iets voor jou is? Kijk dan eens op de website van ThuiszorgInHolland voor meer informatie.

FAQs

1. Wat moet ik doen als ik als huishoudelijke hulp extra uren wil werken?

Naast je vaste cliënten is er altijd de mogelijkheid om extra uren te werken. Je kunt dit aangeven bij je leidinggevende of kijk op het medewerkersportaal voor meer informatie.

2. Hoe kan ik beschikbaarheid doorgeven als huishoudelijke hulp?

Je geeft zelf aan welke vaste dagdelen je beschikbaar bent via het medewerkersportaal. Aan de hand daarvan worden cliënten ingeroosterd.

3. Waar kan ik meer informatie vinden over werken bij ThuiszorgInHolland?

Op de website van ThuiszorgInHolland kun je meer informatie vinden over het werken bij deze zorgorganisatie. Kijk bijvoorbeeld eens op de werken bij pagina of op de veelgestelde vragen pagina.

Neem contact op!

Wil je meer weten over huishoudelijke hulp in de thuiszorg of misschien zelfs bij ThuiszorgInHolland werken? Neem dan gerust contact op via onze live chat op de contact pagina of bel ons op 088 – 99 11 300.

Bij ThuiszorgInHolland zijn we op zoek naar enthousiaste hulp voor onze cliënten in Amsterdam.
Als huishoudelijke hulp zal je zorg dragen voor het uitvoeren van huishoudelijke taken, zoals stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, sanitair.
Dit zul je doen bij vaste cliënten waar je wekelijks of 2-wekelijks komt en daarnaast is er altijd de mogelijkheid om extra uren te werken.

Wij vinden het belangrijk dat onze huishoudelijke hulp zelfstandig kan werken en daarom is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van een smartphone met internet.
Onze coördinatoren en kantoormedewerkers staan altijd voor je klaar voor hulp en ondersteuning.

Als huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland is het belangrijk dat je betrouwbaar, respectvol en behulpzaam bent.
Daarnaast is het belangrijk dat je Nederlands verstaat en spreekt.
Om de veiligheid en privacy van onze cliënten te waarborgen, zal een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel uitmaken van de procedure.

Ben jij een aanpakker die initiatief neemt en vind je het fijn om cliënten te ondersteunen met hun huishoudelijke taken?
Solliciteer dan nu bij ThuiszorgInHolland!

Bij ThuiszorgInHolland bieden wij onze huishoudelijke hulpen diverse trainingen en cursussen aan om hun vaardigheden te verbeteren en te zorgen voor de beste thuisondersteuning. Enkele voorbeelden van deze cursussen zijn gericht op schoonmaken, ramen lappen binnen, sanitair reinigen en afstoffen. Daarnaast bieden we ook trainingen over omgaan met cliënten, veiligheid en gezondheid op het werk, en effectieve communicatie. Wij streven ernaar om onze medewerkers in de thuiszorg te voorzien van alle benodigde kennis en vaardigheden om de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden aan onze cliënten.

Bij ThuiszorgInHolland bieden we diverse mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen als huishoudelijke hulp. Om te beginnen kun je deelnemen aan trainingen en workshops op het gebied van schoonmaaktips, sanitair reinigen en ramen lappen binnen. Deze trainingen helpen je om je vaardigheden te verbeteren en efficiënter te werken in de thuiszorg.

Daarnaast is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de thuiszorgbranche. Regelmatig overleg met je leidinggevende en collega’s kan je helpen om je kennis up-to-date te houden en eventuele vragen te stellen. ThuiszorgInHolland stimuleert het delen van kennis en ervaringen tussen medewerkers.

Ten slotte kun je bij ThuiszorgInHolland doorgroeien naar een hogere schaal thuiszorg, afhankelijk van je prestaties en ervaring. Door je inzet en toewijding te tonen, kun je in aanmerking komen voor een promotie binnen de organisatie.

Als je op zoek bent naar een baan als huishoudelijke hulp in Breda, dan biedt ThuiszorgInHolland jou de mogelijkheid om flexibel te werken, waarbij je zelf bepaalt wanneer je beschikbaar bent.
Onze beloning voor huishoudelijke hulp varieert van €12,25 tot €15,22 bruto per uur, afhankelijk van jouw ervaring.
Daarnaast bieden wij een aantrekkelijke 8% vakantietoeslag, waardoor je spaarpotje in de periode groeit, en een eindejaarsuitkering van 8,33%, zodat je kerstcadeautjes kunt kopen.
Je krijgt zelfs geld terwijl je beweegt, met onze fietsvergoeding van € 1,33 netto per gewerkte dag.

Onze vacature is de ideale combinatie met studie, gezin, een andere bijbaan of een spannende hobby.
Bovendien werk je wijkgericht, dus altijd lekker dicht bij huis. De hulp die je biedt is dankbaar en betekenisvol voor de medemens.
Als thuiszorgmedewerker ben je zelfstandig, maar heb je altijd ondersteuning van een ondersteuningsplan.

Om te solliciteren bij ThuiszorgInHolland in Breda, moet je wonen in de regio en beschikken over een smartphone met internet.
We zoeken een aanpakker die initiatief neemt en betrouwbaar, respectvol en behulpzaam is. Nederlands verstaat en spreekt is ook een vereiste.
Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan onderdeel uitmaken van onze sollicitatieprocedure.

In de thuiszorg wordt gewerkt volgens de CAO VVT. De salarisschaal voor huishoudelijke hulp bedraagt, volgens de nieuwe CAO, €12,25 tot €15,22 bruto per uur.
Onze vakantietoeslag en eindejaarsuitkering zijn ook onderdeel van deze CAO.
Als je werkt bij ThuiszorgInHolland, kun je rekenen op een aantrekkelijk salaris en een uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, volgens de CAO VVT.

Als huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland ontvang je een salaris dat is vastgesteld op basis van de schaal huishoudelijke hulp. Dit betekent dat je wordt betaald volgens de geldende CAO voor de thuiszorg. Jouw salaris wordt maandelijks overgemaakt op je bankrekening, en hierbij wordt rekening gehouden met de uren die je hebt gewerkt als medewerker thuiszorg.

Wanneer je als thuisondersteuning aan de slag gaat, zorgen wij ervoor dat je een passende vacature krijgt die aansluit bij jouw wensen en ervaring. Bij ThuiszorgInHolland bieden we jou een prettige werkomgeving, goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in de thuiszorg.

Hoe beïnvloedt de CAO huishoudelijke hulp mijn werkuren en vakantiedagen?

Als je werkzaam bent in de thuiszorg als huishoudelijke hulp, is het belangrijk om te weten welke invloed de CAO huishoudelijke hulp heeft op jouw werkuren en vakantiedagen.

Werktijden

De ondersteuning wordt in de meeste gevallen verleend van maandag tot en met vrijdag tussen 07:30 en 17:00 en zaterdagochtend tussen 07:30 en 12:00. Dit betekent dat je in het algemeen niet in de avonduren, ’s nachts of op zon- en feestdagen hoeft te werken. De werktijden zorgen voor een goede balans tussen werk en privé en stellen je in staat om overdag ook nog andere belangrijke zaken te kunnen doen.

Beschikbaarheid

ThuiszorgInHolland probeert op basis van jouw beschikbaarheid jouw werkrooster zo in te plannen dat het goed aansluit op jouw privéleven. Mocht je nog beschikbare uren hebben naast jouw vaste cliënten dan kunnen we je inroosteren ter vervanging van een (zieke) collega. Uiteraard kun je dit tijdig inzien in het werkrooster via het medewerkersportaal.

Flexibele parttime-baan

Je geeft zelf aan welke vaste dagdelen je beschikbaar bent en aan de hand daarvan plannen wij cliënten in. Naast vaste cliënten waar je wekelijks of 2-wekelijks komt, is er altijd de mogelijkheid om extra uren te werken. Hierdoor kan je een goede balans vinden tussen werk en privé.

Vakantiedagen

Iedere werknemer die werkt op basis van de CAO heeft recht op wettelijke vakantiedagen en bovenwettelijke vakantiedagen. Het aantal vakantiedagen is afhankelijk van de arbeidsduur per week. Wij hanteren in ieder geval het minimum aantal vakantiedagen. Indien jouw contract hier van afwijkt informeren wij je daarover.

Wijkgericht werken

ThuiszorgInHolland werkt wijkgericht. Dit betekent dat de (meeste) cliënten dicht in de buurt van de zorgverlener wonen en je vanaf je woonadres direct naar de cliënten gaat. Hiermee bespaar je op zowel reis- als transportkosten. Voor de medewerkers die op de fiets naar hun werk gaan, ontvangen een dagvergoeding.

Sociale vaardigheden

Voor het werken in de thuiszorg als huishoudelijke hulp zijn sociale vaardigheden van groot belang. Het is belangrijk dat je de cliënten goed te woord staat, kunt luisteren en rekening houdt met hun bijzondere wensen en behoeften. ThuiszorgInHolland zorgt voor de nodige opleiding en bijscholing en biedt via de TIH academie meer dan voldoende online cursussen en trainingen.

Aantrekkelijke bijkomstigheden

Voor veel medewerkers is het werken als huishoudelijke hulp in de thuiszorg een dankbare taak. Je levert met jouw werkzaamheden een belangrijke bijdrage aan een stukje levensgeluk van de cliënt. Bovendien zorg je ervoor dat zij in een schoon en leefbaar huis wonen. Daarnaast biedt ThuiszorgInHolland een online medewerkersportaal waar je jouw eigen werkrooster kunt inzien en waar je terecht kunt voor al je vragen.

Kortom, werken als huishoudelijke hulp in de thuiszorg is een interessante en veelzijdige functie binnen een sector die volop in ontwikkeling is. Als werknemer geniet je van verschillende voordelen en bijkomstigheden.

Blijf op de hoogte of solliciteer direct

Wil jij meer weten over het werken als huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland? Neem dan gerust contact met ons op via live chat, bel ons direct op 088 – 99 11 300 of stuur een mail naar info@thuiszorginholland.nl.

FAQ

Vraag 1: Biedt ThuiszorgInHolland ook persoonlijke verpleging of verzorging?

Nee, ThuiszorgInHolland biedt geen persoonlijke verzorging noch verpleging aan. Wij bieden alleen huishoudelijke hulp.

Vraag 2: Worden mijn reiskosten als huishoudelijke hulp vergoed?

De reiskostenvergoeding is bij ons afhankelijk van je arbeidsovereenkomst.

Vraag 3: Heb ik als huishoudelijke hulp wettelijk recht op een pauze?

Ja, tijdens een dienst langer dan 5,5 uur heb je als medewerker volgens de Arbeidstijdenwet recht op minimaal 30 minuten pauze.

Links:

Bij ThuiszorgInHolland streven we ernaar om een optimale balans te behouden tussen het aantal cliënten en huishoudelijke hulpen. De exacte verhouding kan variëren, maar we zorgen ervoor dat elke cliënt de juiste ondersteuning krijgt op het gebied van huishoudelijke hulp.

We bieden een breed scala aan diensten, zoals schoonmaken, ramen lappen binnen, sanitair reinigen, afstoffen en thuisondersteuning. Onze huishoudelijke hulpen zijn gespecialiseerd in het verlenen van huishoudelijke ondersteuning en zorgen ervoor dat het huis van onze cliënten altijd netjes en schoon is.

Als je geïnteresseerd bent in werken in de thuiszorg en deel wilt uitmaken van ons team, bekijk dan onze vacatures op onze website. We hebben regelmatig vacatures voor thuishulp en medewerker thuiszorg. Een baan bij ThuiszorgInHolland biedt je de mogelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan het leven van onze cliënten en hen te helpen bij hun dagelijkse huishoudelijke taken.

Laad meer