Een veelgestelde vraag

Is er bij ThuiszorgInHolland een mogelijkheid voor een vast contract als huishoudelijke hulp?

Is het mogelijk om bij ThuiszorgInHolland een vast contract te krijgen als huishoudelijke hulp?

Ja, bij ThuiszorgInHolland is het mogelijk om als huishoudelijke hulp een vast contract te krijgen. Als huishoudelijke hulp draag je bij aan het levensgeluk van de cliënt door te ondersteunen in het huishouden. De werkzaamheden hebben als doel het realiseren van een schoon en leefbaar huis en vereisen een dienstverlenende instelling en goede sociale vaardigheden.

Flexibele en parttime baan

Als huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland heb je een flexibele en parttime baan waarbij je zelf aangeeft welke dagdelen je beschikbaar bent. Op basis daarvan worden cliënten ingeroosterd. Naast vaste cliënten is er altijd de mogelijkheid om extra uren te werken en vervanging te bieden voor zieke collega’s.

Werktijden en beschikbaarheid

De ondersteuning wordt gewoonlijk verleend van maandag tot en met vrijdag tussen 07:30 en 17:00, en op zaterdagochtend tussen 07:30 en 12:00. ThuiszorgInHolland probeert zoveel mogelijk aan de beschikbaarheid van de huishoudelijke hulp tegemoet te komen. Als er nog uren beschikbaar zijn naast de vaste cliënten, kan de huishoudelijke hulp worden ingeroosterd voor het vervangen van (zieke) collega’s. Dit is tijdig in te zien op het werkrooster.

Wijkgericht werken en zelfstandigheid

ThuiszorgInHolland werkt wijkgericht, wat betekent dat de (meeste) cliënten dicht in de buurt wonen. Huishoudelijke hulpen gaan vanaf hun woonadres direct naar de cliënten en hoeven niet langs het kantoor. Veel medewerkers doen dit op de fiets en ontvangen hiervoor een dagvergoeding. Huishoudelijke hulpen van ThuiszorgInHolland werken zelfstandig volgens afspraken met de cliënt en richtlijnen van de organisatie. Bij vragen zijn er zorgcoördinatoren en kantoormedewerkers beschikbaar om te helpen.

Medewerkersportaal en TIH Academie

Huishoudelijke hulpen van ThuiszorgInHolland hebben hun eigen medewerkersportaal waarop onder andere het werkrooster in te zien is. Ook kunnen zij hun kennis en kunde zelfstandig optimaliseren via de TIH Academie, een online platform met nuttige informatie over werken in de thuiszorg.

Wil jij aan de slag als huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland? Kijk dan voor meer informatie over werken bij ThuiszorgInHolland op hun website (https://thuiszorginholland.nl/werken-bij/). Hier zijn ook vacatures te vinden en meer informatie over stages. Voor veelgestelde vragen kun je terecht op (https://thuiszorginholland.nl/veelgestelde-vragen/) en meer informatie over ThuiszorgInHolland zelf vind je op (https://thuiszorginholland.nl/over-ons/).

Contactopties

Heb jij vragen of wil je meer informatie over werken bij ThuiszorgInHolland? Neem dan contact op via:

Live chat

Of bel ons op 088 – 99 11 300

ThuiszorgInHolland ontvangt jou graag in hun team van huishoudelijke hulpen!

Wil je dit onderwerp op je gemak nalezen? Dat kan! Download dan hieronder het PDF document.

Gerelateerde veelgestelde vragen

Je werkt als huishoudelijke hulp in Noordenveld. Bij aankomst bij de cliënt, stel je jezelf voor.
In tijden van corona worden geen handen geschud en ThuiszorgInHolland volgt de richtlijnen van het RIVM.
Let extra op de hygiëne, zoals het niezen in de binnenkant van de elleboog en houd anderhalve meter afstand tot de cliënt.
Vraag naar de zorgmap, waarin je een overzicht vindt van de werkzaamheden die wekelijks moeten worden uitgevoerd.
Er is ruimte om in overleg met de cliënt aanpassingen te doen. Bij het schoonmaken, werk je van boven naar beneden en gebruik je de juiste materialen.
Bijvoorbeeld geen stoel, maar een trap om op te staan voor veiligheid.
De standaard werkzaamheden zijn afstoffen, stofzuigen, schoonmaken van sanitair en keuken en eventueel dweilen.
Let op de anderhalve meter afstand en gebruik geen bleek bij het schoonmaken van het sanitair.
Gebruik ook niet dezelfde doekjes voor keuken en sanitair. Aan het einde van de dienst rond je de was af, ruim je op en vul je de zorgmap in en teken je samen met de cliënt in.
Houd in gedachten dat elke woning anders is en elke cliënt juiste hulp nodig heeft om zelfstandig te blijven wonen.

Om uw rooster te raadplegen als huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland, kunt u inloggen op ons online platform voor medewerkers. Dit platform biedt u toegang tot uw rooster, informatie over cliënten en updates over werken in de thuiszorg.

Uw rooster bevat details over de huishoudelijke ondersteuning die u moet bieden, zoals schoonmaken, ramen lappen binnen en sanitair reinigen. Het is belangrijk om regelmatig uw rooster te controleren om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Mocht u problemen ondervinden bij het inzien van uw rooster of vragen hebben over thuisondersteuning, neem dan contact op met uw leidinggevende of het kantoor van ThuiszorgInHolland. We staan altijd klaar om u te ondersteunen bij uw werk als medewerker thuiszorg.

Hoe beïnvloedt werkervaring het salaris en de groei van een huishoudelijke hulp in de thuiszorg?

Als huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland is het belangrijk om te weten welke invloed werkervaring kan hebben op zowel het salaris als de groei binnen de organisatie. Het is een veelvoorkomende vraag die we graag beantwoorden. Hieronder lees je alles wat je moet weten over de invloed van werkervaring bij ThuiszorgInHolland.

Salaris

Wanneer je net begint als huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland, word je ingeschaald volgens de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg). Het salaris op basis van een 36-urige werkweek ligt tussen de € 1.737,18 en € 2.397,39 bruto per maand, afhankelijk van relevante werkervaring. Je uurloon verandert echter niet naarmate je meer ervaring opdoet.

Echter, omdat wij onze medewerkers een fijne werkomgeving willen bieden, bieden wij ons eigen beloningssysteem aan. Dit betekent dat je hoger ingeschaald kunt worden dan volgens de cao VVT. Bij ThuiszorgInHolland heb je de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor periodieke verhogingen van het salaris. Dit is afhankelijk van je functioneren, inzetbaarheid en groei binnen de organisatie. Je mogelijkheid om door te groeien is van invloed op je salaris.

Groei binnen de organisatie

Bij ThuiszorgInHolland vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de mogelijkheid hebben om door te groeien en zichzelf te ontwikkelen binnen de organisatie. Wij bieden verschillende trainingen en cursussen aan voor onze medewerkers om hen te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling.

Je positie binnen de organisatie wordt ook beïnvloed door je werkervaring. Bij ThuiszorgInHolland hebben we verschillende functieniveaus. Naarmate je meer ervaring hebt, kun je doorgroeien naar een hogere functie. Dit biedt niet alleen mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor eventuele salarisverhogingen.

Over ThuiszorgInHolland

ThuiszorgInHolland biedt huishoudelijke ondersteuning aan ouderen, gehandicapten en mensen die zich in een herstelperiode bevinden. Onze dienstverlenende instelling zorgt ervoor dat onze medewerkers een belangrijke rol spelen in het ondersteunen van het welzijn en welbevinden van onze cliënten. Wij bieden onze medewerkers een flexibele, parttime baan aan en zorgen ervoor dat hun werktijden zo goed mogelijk aansluiten bij hun beschikbaarheid.

Daarnaast bieden wij onze medewerkers ondersteuning op professioneel gebied. Zo hebben wij ons eigen medewerkersportaal en kunnen medewerkers gebruikmaken van de TIH Academie. Dit is een online platform dat nuttige informatie biedt over werken in de thuiszorg. Wil je graag werken bij een organisatie die om haar medewerkers geeft? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct.

FAQ

Moet ik werkervaring hebben om als huishoudelijke hulp aan de slag te gaan bij ThuiszorgInHolland?

Niet per se. Wij bieden verschillende trainingen aan om onze medewerkers te ondersteunen in hun werk als huishoudelijke hulp en hun persoonlijke ontwikkeling binnen de organisatie.

Krijgen huishoudelijke hulpen bij ThuiszorgInHolland vaste cliënten?

Ja, bij ThuiszorgInHolland krijg je vaste cliënten waar je wekelijks of 2-wekelijks komt. Maar er is ook de mogelijkheid om extra uren te werken naast je vaste cliënten.

Hoe kan ik solliciteren bij ThuiszorgInHolland?

Wil je graag werken bij ThuiszorgInHolland? Kijk dan op onze vacaturepagina om te zien welke functies beschikbaar zijn. Solliciteren kan via de sollicitatiebutton op de vacaturepagina of door ons te mailen op info@thuiszorginholland.nl.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de live chat, info@thuiszorginholland.nl of bel ons op 088 – 99 11 300.

Bij ThuiszorgInHolland streven we ernaar om een optimale balans te behouden tussen het aantal cliënten en huishoudelijke hulpen. De exacte verhouding kan variëren, maar we zorgen ervoor dat elke cliënt de juiste ondersteuning krijgt op het gebied van huishoudelijke hulp.

We bieden een breed scala aan diensten, zoals schoonmaken, ramen lappen binnen, sanitair reinigen, afstoffen en thuisondersteuning. Onze huishoudelijke hulpen zijn gespecialiseerd in het verlenen van huishoudelijke ondersteuning en zorgen ervoor dat het huis van onze cliënten altijd netjes en schoon is.

Als je geïnteresseerd bent in werken in de thuiszorg en deel wilt uitmaken van ons team, bekijk dan onze vacatures op onze website. We hebben regelmatig vacatures voor thuishulp en medewerker thuiszorg. Een baan bij ThuiszorgInHolland biedt je de mogelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan het leven van onze cliënten en hen te helpen bij hun dagelijkse huishoudelijke taken.

De voordelen van werken als huishoudelijke hulp in de thuiszorg

 

Werken in de thuiszorg

ThuiszorgInHolland is blij met kanjers zoals jij! Samen met betrokken collega’s zorg je ervoor dat kwetsbare mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Bij ThuiszorgInHolland dragen we allemaal bij aan een schone en veilige leefomgeving voor deze, veelal oudere, doelgroep.

De voordelen van werken in de thuiszorg

Dankbaar werk

Vele medewerkers ervaren het werken als een dankbare taak. Door het ondersteunen in het huishouden draag je bij aan een stukje levensgeluk van de cliënt. Het gevoel dat je van waarde bent, is onbetaalbaar.

Een schoon en leefbaar huis

Bij ThuiszorgInHolland ontvangt iedere cliënt een aantal uren in de week huishoudelijke ondersteuning. Het doel van deze werkzaamheden is het realiseren van een schoon en leefbaar huis. Als huishoudelijke hulp vervul jij hierin een belangrijke rol.

Dienstverlenende instelling

Als huishoudelijke hulp vind je het fijn om cliënten te ondersteunen, huishoudelijk werk gaat je goed af en je hebt oog en aandacht voor het welzijn en welbevinden van de cliënt. Sociale vaardigheden zijn dan ook van groot belang bij deze functie.

Flexibele werktijden

Bij ThuiszorgInHolland heb je een flexibele, parttime baan. Je geeft zelf aan welke vaste dagdelen je beschikbaar bent. Aan de hand daarvan roosteren wij cliënten in. Naast vaste cliënten waar je wekelijks of 2-wekelijks komt, is er altijd de mogelijkheid om extra uren te werken.

Wat kan je verwachten bij ThuiszorgInHolland?

Wijkgericht werken

Veel van onze cliënten wonen dicht in de buurt. Je zult vanaf je woonadres direct naar de cliënten gaan en hoeft niet langs kantoor. Veel van onze medewerkers doen dit op de fiets, hiervoor ontvang je een dagvergoeding.

Zelfstandig werken

Je werkt zelfstandig, volgens de afspraken met de cliënt en de richtlijnen die je vanuit ThuiszorgInHolland ontvangt. Onze zorgcoördinatoren en kantoormedewerkers helpen je bij eventuele vragen.

Medewerkersportaal en TIH Academie

Op jouw eigen medewerkersportaal kun je onder andere het werkrooster inzien en bijhouden wanneer je naar welke cliënt toe gaat en waar de cliënt woont. Je kunt daarnaast jouw kennis en kunde zelfstandig optimaliseren via de TIH Academie, een online platform met nuttige informatie over werken in de thuiszorg.

Enthousiast geworden? Solliciteer!

Laat je informeren, enthousiasmeren en solliciteer! Beschik jij over de benodigde vaardigheden en een flexibele instelling? Dan verwelkomen wij jou graag binnen ons team. Kijk voor meer informatie over het werken bij ThuiszorgInHolland op onze website.

 

Vragen

Wat zijn de werktijden bij ThuiszorgInHolland?

De ondersteuning wordt gewoonlijk verleend van maandag tot en met vrijdag tussen 07:30 en 17:00 en zaterdagochtend tussen 07:30 en 12:00

Wat is de beschikbaarheid van ThuiszorgInHolland?

Wij proberen zo goed mogelijk aan jouw beschikbaarheid tegemoet te komen. Mocht je nog beschikbare uren over hebben naast jouw vaste cliënten dan kunnen we je inroosteren ter vervanging van een (zieke) collega. Uiteraard kun je dit tijdig inzien in het werkrooster.

Hoe kan ik contact opnemen met ThuiszorgInHolland?

Voor meer informatie kun je contact opnemen via de live chat, via e-mail: info@thuiszorginholland.nl of telefonisch op 088 – 99 11 300.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 

Wij bij ThuiszorgInHolland in Haarlem zijn op zoek naar jou! Als je geïnteresseerd bent in een baan als huishoudelijke hulp in de thuiszorg, dan is dit de perfecte kans voor jou.
Vanaf maart 2023 is het bruto salaris voor huishoudelijke hulp verhoogd naar €12,25 tot €15,22 per uur.

In Breda kun je flexibel werken, afhankelijk van wanneer jij beschikbaar bent.
Je ontvangt niet alleen een goed salaris, maar ook 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% zodat je je spaarpotje aan kunt vullen.
Als je met de fiets naar je werk gaat, krijg je zelfs een fietsvergoeding van €1,33 netto per gewerkte dag.

Deze baan is een ideale combinatie met studie, gezin, andere bijbaan of spannende hobby’s. Je werkt wijkgericht, dus altijd dicht bij huis.
Je kunt een echte bijdrage leveren aan je medemensen en zelfstandig werken, met ondersteuning van het ondersteuningsplan.

Om deel te nemen aan deze vacature, moet je wonen in Haarlem, in het bezit zijn van een smartphone met internet en een aanpakker zijn die initiatief neemt.
Je moet ook betrouwbaar, respectvol en behulpzaam zijn en Nederlands verstaan en spreken. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Dus, ben jij op zoek naar een parttime baan als huishoudelijke hulp in Haarlem? Wacht niet langer en solliciteer nu bij ThuiszorgInHolland!

Ontdek de mogelijkheden van omscholing en bijscholing in de huishoudelijke thuiszorg

Ben je op zoek naar nieuwe carrièremogelijkheden en heb je al ervaring in een andere sector? Overweeg dan eens om aan de slag te gaan in de huishoudelijke thuiszorg! Bij ThuiszorgInHolland zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers die ons kunnen ondersteunen bij het verlenen van diensten aan onze cliënten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of wilt bijdragen aan de levensgeluk van anderen; bij ons vind je volop mogelijkheden om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen.

Wat zijn de voordelen van werken in de huishoudelijke thuiszorg?

Dankzij jouw ondersteuning in het huishouden draag je bij aan het levensgeluk van onze cliënten. Veel van onze medewerkers ervaren het werken bij ThuiszorgInHolland dan ook als een dankbare taak. Bovendien help je onze cliënten met het realiseren van een schoon en leefbaar huis, wat een belangrijke bijdrage levert aan hun kwaliteit van leven. Je werkt in een dienstverlenende omgeving, waarin sociale vaardigheden van groot belang zijn. En dankzij onze flexibele parttime banen kun je werk en privé goed combineren.

Welke mogelijkheden zijn er voor omscholing en bijscholing?

Binnen ThuiszorgInHolland bieden wij volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Zo kun je bijvoorbeeld via onze TIH Academie jouw kennis en vaardigheden op het gebied van de huishoudelijke thuiszorg optimaliseren. Ook kun je bij ons diverse trainingen en cursussen volgen om jezelf verder te specialiseren.

Wat is het werkschema in de huishoudelijke thuiszorg?

Bij ThuiszorgInHolland werken we voornamelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 07:30 en 17:00 en op zaterdagochtend tussen 07:30 en 12:00. Je kunt zelf aangeven welke dagdelen je beschikbaar bent en aan de hand daarvan roosteren wij cliënten in. Zo kun je werk en privé goed combineren. Bovendien is er altijd de mogelijkheid om extra uren te werken, mocht je dat willen.

Hoe kan ik solliciteren bij ThuiszorgInHolland?

Bij ThuiszorgInHolland zijn we altijd op zoek naar nieuwe en gemotiveerde medewerkers. Wil je graag aan de slag in de huishoudelijke thuiszorg, of heb je vragen over een van onze vacatures? Neem dan gerust contact met ons op via onze website. Via onze website kun je solliciteren op een van onze vacatures of je CV achterlaten voor een open sollicitatie. Of neem contact op via onze Live chat op https://thuiszorginholland.nl/contact/. Wij staan graag voor je klaar en helpen je graag verder op weg naar een boeiende en uitdagende loopbaan in de thuiszorg.

Dankbaar werk in de huishoudelijke thuiszorg

Bij ThuiszorgInHolland werken we met gemotiveerde medewerkers die ons ondersteunen bij het verlenen van diensten aan onze cliënten. Onze medewerkers ervaren het werken in de huishoudelijke thuiszorg als dankbaar werk dat bijdraagt aan het levensgeluk van onze cliënten. Dankzij jouw hulp zorg je ervoor dat elk huis schoon en leefbaar blijft. Bovendien kun je bij ons zelf jouw beschikbaarheid aangeven en flexibel aan de slag gaan. Zo kun je werk en privé goed combineren en bijdragen aan de kwaliteit van leven van anderen. Neem gerust contact met ons op via https://thuiszorginholland.nl/contact/ en ontdek de mogelijkheden van werken in de thuiszorg!

FAQs

1. Wat houdt de huishoudelijke thuiszorg in en wat zijn de voordelen?

De huishoudelijke thuiszorg is gericht op het ondersteunen van onze cliënten bij het huishouden. Denk bijvoorbeeld aan stofzuigen, ramen lappen of het doen van de was. Bij ThuiszorgInHolland hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en dienstverlening op maat. Bij ons draag je bij aan het levensgeluk van onze cliënten. Bovendien kun je bij ons aan de slag met een flexibele parttime baan en zelf jouw beschikbaarheid aangeven.

2. Welke mogelijkheden zijn er voor omscholing en bijscholing?

Bij ThuiszorgInHolland bieden wij volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Via onze TIH Academie kun je jouw kennis en vaardigheden op het gebied van de huishoudelijke thuiszorg optimaliseren. Ook kun je bij ons diverse trainingen en cursussen volgen om jezelf verder te specialiseren. Heb je al ervaring in de zorg? Dan kun je bij ons doorgroeien naar een meer verantwoordelijke functie, zoals planning en coördinatie.

3. Hoe kan ik solliciteren bij ThuiszorgInHolland?

Via onze website kun je solliciteren op een van onze vacatures of je CV achterlaten voor een open sollicitatie. Of neem contact op via onze Live chat op https://thuiszorginholland.nl/contact/. Wij staan graag voor je klaar en helpen je graag verder op weg naar een boeiende en uitdagende loopbaan in de thuiszorg.

Hoe om te gaan met stress en werkdruk in de thuiszorg?

Werken in de thuiszorg is een dankbare taak. Het ondersteunen in het huishouden draagt bij aan het levensgeluk van de cliënt en geeft veel voldoening. Maar het kan ook gepaard gaan met stress en werkdruk. Hoe ga je hiermee om?

Zorg voor een goede planning

Een goede planning is essentieel om stress en werkdruk te verminderen. Bij ThuiszorgInHolland kun je zelf aangeven welke vaste dagdelen je beschikbaar bent en roosteren wij cliënten in aan de hand daarvan. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kun je je werkzaamheden goed plannen.

Houd je aan de werkafspraken

Om werkdruk te verminderen is het belangrijk om je aan de werkafspraken te houden. Zo werk je zelfstandig volgens de afspraken met de cliënt en de richtlijnen die je vanuit ThuiszorgInHolland ontvangt. Onze zorgcoördinatoren en kantoormedewerkers helpen je bij vragen.

Optimaliseer je kennis en kunde

Bij ThuiszorgInHolland kun je jouw kennis en kunde zelfstandig optimaliseren via de TIH academie, een online platform met nuttige informatie over werken in de thuiszorg. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen en kun je je werkzaamheden nog beter uitvoeren.

Denk aan de voordelen

Werk in de thuiszorg biedt veel voordelen. Je werkt bijvoorbeeld wijkgericht, waardoor de cliënten dicht in de buurt wonen. Ook werk je zelfstandig, volgens de afspraken met de cliënt en de richtlijnen die je vanuit ThuiszorgInHolland ontvangt. Bij ThuiszorgInHolland proberen wij zo goed mogelijk aan jouw beschikbaarheid tegemoet te komen en kun je daarnaast altijd extra uren werken.

Kortom, werken in de thuiszorg kan gepaard gaan met stress en werkdruk, maar door een goede planning, het volgen van werkafspraken, het optimaliseren van je kennis en kunde en aan de voordelen te denken kun je stress en werkdruk verminderen.

Dankbare taak als huishoudelijke ondersteuner

Bij ThuiszorgInHolland dragen onze medewerkers door het ondersteunen in het huishouden bij aan een stukje levensgeluk van de cliënt. Dit maakt werken in de thuiszorg enorm dankbaar.

Iedere cliënt ontvangt een aantal uren in de week huishoudelijke ondersteuning. Het doel van de werkzaamheden is het realiseren van een schoon en leefbaar huis. Als huishoudelijke ondersteuner is het daarbij belangrijk om dienstverlenend te zijn en oog en aandacht te hebben voor het welzijn en welbevinden van de cliënten. Sociale vaardigheden zijn van groot belang.

Bij ThuiszorgInHolland vinden we het belangrijk om onze medewerkers flexibiliteit te bieden bij het werken in de thuiszorg. Zo kun je zelf aangeven welke vaste dagdelen je beschikbaar bent en roosteren wij cliënten in aan de hand daarvan. Ook kun je bijvoorbeeld extra uren werken of jezelf blijven ontwikkelen via de TIH Academie en de mogelijkheid tot vervanging bij (zieke) collega’s.

Contact

Wil je meer informatie over werken in de thuiszorg bij ThuiszorgInHolland? Neem dan contact met ons op via de live chat of bel ons op 088 – 99 11 300.

Wanneer je op zoekt bent naar een baan in de thuiszorg in de regio Amsterdam. Dan is ThuiszorgInHolland op zoek naar jou! Als huishoudelijke hulp kun je bij ons een fijne, flexibele baan vervullen waarin je cliënten in hun eigen omgeving ondersteunt.
Wij bieden diverse vacatures voor parttime medewerkers en zijn op dit moment per direct op zoek naar mensen die deze verantwoordelijke taak op zich willen nemen.

Als thuiszorg medewerker bij ons maak je deel uit van een hecht team dat zich inzet voor de zorg van onze cliënten.
Je werkt parttime en kunt je uren in overleg met ons inplannen. Hierdoor is het ook mogelijk om deze baan als bijbaan naast je studie of andere activiteiten te vervullen.

Deze baan als huishoudelijke hulp is zeker niet saai. Je bouwt een fijne band op met je cliënten en bent voor hen een vertrouwd gezicht.
Bovendien vinden wij gezelligheid en een grapje maken belangrijk in het werk.

Ben je enthousiast geworden en op zoek naar een vacature in de thuiszorg?
Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren bij ThuiszorgInHolland.
Het salaris is conform CAO VVT thuiszorg afhankelijk van je ervaring.
Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen!

Wat kunnen we verwachten van de toekomst van de thuiszorg op gebied van salarissen en arbeidsvoorwaarden?

Thuiszorg is een dankbaar beroep. Het ondersteunen van cliënten bij huishoudelijke taken draagt bij aan het levensgeluk van de cliënt. ThuiszorgInHolland biedt haar medewerkers een flexibele parttime baan aan, waarbij de medewerker zelf aangeeft op welke vaste dagdelen zij beschikbaar zijn. Dit zorgt voor een gezonde balans tussen werk en privéleven. Maar hoe ziet de toekomst van de thuiszorg eruit op gebied van salarissen en arbeidsvoorwaarden?

De toekomst van de thuiszorg

De vraag naar thuiszorg blijft toenemen. Het CBS voorspelt dat er in 2040 4,7 miljoen 65-plussers zijn in Nederland, een stijging van 2 miljoen ten opzichte van 2017. Het aantal zorgbehoevenden groeit hiermee ook en dat vraagt om meer thuiszorgmedewerkers. Thuiszorgmedewerkers zijn onmisbaar in de toekomst van de zorgsector.

Salarissen en arbeidsvoorwaarden

ThuiszorgInHolland biedt haar medewerkers een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Het erkennen en belonen van hun harde werk is zeer belangrijk voor het bedrijf. In de toekomst zal het aanbieden van goede salarissen en arbeidsvoorwaarden steeds belangrijker worden om gekwalificeerde medewerkers te werven en te behouden. Thuiszorgorganisaties moeten zich onderscheiden van elkaar om aantrekkelijk te blijven voor (toekomstige) werknemers.

Werken bij ThuiszorgInHolland

ThuiszorgInHolland biedt een werkomgeving waarin flexibiliteit, zelfstandigheid en het ondersteunen van cliënten centraal staan. Medewerkers werken wijkgericht en hebben vaste cliënten waar ze wekelijks of tweewekelijks komen voor huishoudelijke ondersteuning. ThuiszorgInHolland probeert zo goed mogelijk aan de beschikbaarheid van de medewerkers tegemoet te komen. Extra uren werken is altijd mogelijk. Medewerkers hebben een eigen medewerkersportaal waarop ze onder andere het werkrooster kunnen inzien. Daarnaast biedt de TIH Academie de mogelijkheid voor werknemers om hun kennis en kunde zelfstandig te optimaliseren.

Klaar voor de toekomst

ThuiszorgInHolland investeert in haar werknemers en is klaar voor de toekomst van de thuiszorg. Goede salarissen en arbeidsvoorwaarden zijn hierbij cruciaal. Werken bij ThuiszorgInHolland betekent werken in een dienstverlenende instelling waar persoonlijke aandacht en sociale vaardigheden van groot belang zijn.

Veelgestelde vragen

1. Wat is het doel van de werkzaamheden in de thuiszorg?

Alle werkzaamheden zijn gericht op het realiseren van een schoon en leefbaar huis voor de cliënt.

2. Zijn er mogelijkheden om extra uren te werken?

Ja, naast vaste cliënten waar je wekelijks of tweewekelijks werkt, is er altijd de mogelijkheid om extra uren te werken.

3. Wat zijn de werktijden in de thuiszorg?

De ondersteuning wordt gewoonlijk verleend van maandag tot en met vrijdag tussen 07:30 en 17:00 en zaterdagochtend tussen 07:30 en 12:00.

Interesse in werken bij ThuiszorgInHolland?

Ben jij op zoek naar een flexibele, parttime baan in de thuiszorg? ThuiszorgInHolland biedt goede salarissen en arbeidsvoorwaarden. Neem contact met ons op via de live chat.

Meer laden