Een veelgestelde vraag

Hoeveel uur per week kan ik werken als huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland?

Als huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland kun je parttime werken, waarbij je zelf kunt aangeven hoeveel uur per week je beschikbaar bent. Het aantal uren dat je werkt, hangt af van de vraag van onze cliënten en jouw beschikbaarheid. Als thuishulp medewerker/schoonmaker/interieurverzorger etc voer je verschillende werkzaamheden uit, zoals het schoonmaken van de woning, ramen lappen binnen, sanitair reinigen, afstoffen, stofzuigen en de badkamer schoonmaken. Let op: als thuishulp medewerker doe je geen taken als koken, wassen, aankleden, strijken, boodschappen doen of medicijnen toedienen.

Bij ThuiszorgInHolland werken we met een schaal voor huishoudelijke hulp, waarbij het uurloon afhangt van je ervaring en opleiding. Als je interesse hebt om als huishoudelijke hulp te werken, kun je solliciteren op onze vacatures voor thuishulp. Dit kan zowel als bijbaan of als fulltime baan, afhankelijk van jouw beschikbaarheid en wensen.

Onze thuishulp medewerkers werken in de thuiszorg en bieden thuisondersteuning aan mensen die het nodig hebben. Als medewerker thuiszorg ben je er om mensen te helpen met hun dagelijkse taken en het bieden van huishoudelijke ondersteuning. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers betrouwbaar en flexibel zijn en zich goed kunnen aanpassen aan de behoeften van onze cliënten.

Kortom, als je interesse hebt om als huishoudelijke hulp te werken bij ThuiszorgInHolland, kun je solliciteren op onze vacatures voor thuishulp en aangeven hoeveel uur per week je beschikbaar bent.

Wil je dit onderwerp op je gemak nalezen? Dat kan! Download dan hieronder het PDF document.

Gerelateerde veelgestelde vragen

Veranderingen in de CAO VVT 2023 en de arbeidsvoorwaarden voor huishoudelijke hulpen

Hoe beïnvloeden veranderingen in de CAO VVT 2023 de arbeidsvoorwaarden voor huishoudelijke hulpen?

Als huishoudelijke hulp in de thuiszorg ben je misschien benieuwd naar wat de veranderingen in de CAO VVT 2023 voor jou betekenen. De CAO, oftewel de Collectieve Arbeidsovereenkomst, bepaalt de arbeidsvoorwaarden voor medewerkers in de Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT). In deze blog vertellen we je wat de veranderingen inhouden en hoe deze jouw arbeidsvoorwaarden beïnvloeden.

Wat houdt de nieuwe CAO VVT 2023 in?

De nieuwe CAO VVT 2023 werd in juni 2021 gesloten door verschillende vakbonden en werkgeversorganisaties, waaronder ActiZ. Allereerst wordt in de nieuwe regeling vanaf 2023 het loon met 5% verhoogd en krijgen werknemers een eenmalige uitkering van €800 bruto. Ook worden reiskosten beter vergoed, ontvangen werknemers meer scholingsmogelijkheden en wordt de werkdruk verlaagd.

Impact op huishoudelijke hulpen

Als huishoudelijke hulp ben je vaak parttime en flexibel inzetbaar. De veranderingen in de CAO VVT 2023 zijn over het algemeen heel positief voor jou als huishoudelijke hulp. Allereerst gelden de verbeteringen in de CAO ook voor jou, dus je kunt een hoger loon en meer scholingsmogelijkheden tegemoet zien. Verder kun je door de verlaging van de werkdruk prettiger werken, wat bijdraagt aan jouw werkgeluk en motivatie. Let op: sommige veranderingen, zoals de verhoogde reiskostenvergoeding, zijn niet relevant als je in de buurt van je cliënten werkt.

Hoe werken als huishoudelijk hulp bij ThuiszorgInHolland?

ThuiszorgInHolland is een organisatie die huishoudelijke hulp biedt aan cliënten in heel Holland. Dankbaar werk, een schoon en leefbaar huis voor cliënten en een dienstverlenende instelling zijn belangrijk binnen onze organisatie. Je werkt bij ons parttime en flexibel, volgens de afspraken met de cliënt en de richtlijnen van ThuiszorgInHolland. Zo kun je werken op tijden die jou goed uitkomen. Op ons medewerkersportaal kun je het werkrooster inzien en je beschikbaarheid aangeven.

Voordelen van werken bij ThuiszorgInHolland

Bij ThuiszorgInHolland ervaar je het werken als een dankbare taak en help je cliënten aan een leefbare woning. Verder werk je wijkgericht, in de buurt van de cliënten, en hoef je niet langs kantoor te gaan. Ook heb je veel vrijheid in je werkzaamheden en heb je altijd de mogelijkheid om extra uren te werken als je dat wilt. Wij zoeken altijd naar manieren om jouw beschikbaarheid zo goed mogelijk tegemoet te komen. Tot slot kun je bij ons je kennis en kunde blijven ontwikkelen via de TIH academie.

Contact opnemen met ThuiszorgInHolland

Wil je meer informatie over werken als huishoudelijk hulp bij ThuiszorgInHolland? Of ben je geïnteresseerd in onze vacatures en/of stages? Neem dan gerust contact op via onze live chat op de website https://thuiszorginholland.nl/contact/.

ThuiszorgInHolland is op zoek naar ervaren huishoudelijke hulp in Breda om de cliënten daar te ondersteunen met hun huishoudelijke taken.
Als huishoudelijke hulp ben je verantwoordelijk voor het verrichten van basis taken zoals stofzuigen, dweilen en het schoonmaken van het toilet, badkamer en keuken.
Indien nodig kan je ook andere huishoudelijke klussen uitvoeren, zoals het verzorgen van de was of het schoonmaken van de binnenkant van keukenkastjes.
Naast het zorgen voor een schoon en leefbaar huis, speel je ook een belangrijke rol in het aanbrengen en handhaven van structuur in het huishouden en biedt je persoonlijke aandacht aan de cliënten.
Met een uurloongrens tussen €12,25 en €15,22 bruto per uur (CAO VVT 2023 salarisschalen huishoudelijke hulp) en een fietsvergoeding van €1,23 netto per dag, biedt ThuiszorgInHolland een aantrekkelijke baan die je prima kunt combineren met bijvoorbeeld een studie, gezin of hobby’s.

Als je graag hulp bij het huishouden wilt worden, dan kun je in de (online) vacatures veelal lezen dat er meestal om mensen gevraagd wordt die ervaring met huishoudelijke taken hebben. Die geheel zelfstandig kunnen werken en het helpen van mensen als een prioriteit stellen.

Het opleidingsniveau is in dit geval niet altijd even belangrijk. Zolang jij maar kunt aantonen dat je over de juiste instelling beschikt en de vaardigheden om het werk zelfstandig goed te verrichten. Je moet daarnaast uiteraard in de buurt van het werkgebied van de werkgever wonen. Plus de Nederlandse taal spreken en verstaan en de beschikking over een smartphone hebben.

Je moet natuurlijk sociaal zijn, mensen willen helpen en verzorgen. Dit betekent ook met mensen samenwerken en ze soms iets bijbrengen. De thuiszorg is dienstverlenend werk die vooral servicegericht is. Het is daarnaast fysiek werk waarbij je vuil kunt worden.

Het is in de thuiszorg, en zeker als hulp bij het huishouden, belangrijk dat je geordend en netjes bent. En dat je volgens afspraak jouw werk verricht door met de fiets naar je cliënten toe te gaan.Hoe verloopt het inwerkproces voor nieuwe huishoudelijke hulpen bij ThuiszorgInHolland?

Hoe verloopt het inwerkproces voor nieuwe huishoudelijke hulpen bij ThuiszorgInHolland?

Antwoord: Het inwerkproces voor nieuwe huishoudelijke hulpen bij ThuiszorgInHolland is zeer grondig en gestructureerd. Het is belangrijk dat huishoudelijke hulpen goed worden voorbereid, zodat ze hun werkzaamheden goed kunnen uitvoeren en ons kunnen helpen om de beste zorg te bieden aan onze cliënten.

De eerste dag bij ThuiszorgInholland

Bij ThuiszorgInholland begint het inwerkproces voor nieuwe huishoudelijke hulpen met een eerste dag. Op deze dag krijgen ze informatie over ThuiszorgInholland en onze visie en missie. Hierbij wordt ook de werkcultuur van ThuiszorgInholland besproken.

Trainingen en workshops

Nadat de huishoudelijke hulpen de eerste dag gehad hebben, starten de trainingen en workshops. Ze krijgen trainingen om te leren hoe ze huishoudelijke taken op de meest efficiënte en effectieve manier kunnen uitvoeren. Ook krijgen ze workshops over veilig werken, ergonomie en hygiëne.

Praktijkervaring opdoen

Na de trainingen en workshops gaan nieuwe huishoudelijke hulpen aan de slag in de praktijk. Ze worden begeleid door ervaren medewerkers om praktijkervaring op te doen. Dit is erg belangrijk omdat ze hierdoor kunnen leren hoe ze hun werkzaamheden het beste kunnen uitvoeren.

Ben jij geïnteresseerd?

Als je geïnteresseerd bent om als huishoudelijke hulp te werken bij ThuiszorgInholland, neem dan gerust contact met ons op via onze website. Op onze website vindt je meer informatie over werken bij ThuiszorgInholland en onze vacatures:

FAQs

Wat gebeurt er na het inwerkproces?

Na het inwerkproces worden nieuwe huishoudelijke hulpen regelmatig beoordeeld en gecoacht om hun werkzaamheden te verbeteren. Ze krijgen ook de kans om hun kennis en vaardigheden uit te breiden via verschillende cursussen en trainingen.

Hebben jullie ook stages voor studenten?

Ja, we bieden stages aan voor studenten. Tijdens deze stages leren studenten zorg te verlenen aan onze cliënten en kunnen ze ervaring opdoen in de thuiszorgsector. Kijk voor meer informatie op onze website.

Zijn er doorgroeimogelijkheden als huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInholland?

Ja, er zijn doorgroeimogelijkheden. Huishoudelijke hulpen kunnen zich verder ontwikkelen naar de functie van senior huishoudelijke hulp. Ook is het mogelijk om zich verder te ontwikkelen als verzorgende.

Neem contact met ons op!

Als je geïnteresseerd bent om als huishoudelijke hulp te werken bij ThuiszorgInholland, neem dan contact met ons op via onze contactpagina.


Als jij op zoek bent naar een bijbaan in de regio Breda als huishoudelijke hulp, thuiszorg medewerker of schoonmaker, dan is ThuiszorgInHolland dé vacature voor jou!
Wij zijn op zoek naar enthousiaste en betrouwbare medewerkers die graag een verschil willen maken voor hun medemensen.

Wij bieden flexibele werktijden, zodat je je baan kunt combineren met bijvoorbeeld je studie, gezin of andere hobby’s.
Onze beloning varieert van €12,25 tot €15,22 bruto per uur, afhankelijk van je ervaring. Daarnaast krijg je 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering, zodat je kerstcadeautjes kunt kopen.
Als je met de fiets naar je werk gaat, krijg je ook nog eens €1,33 netto per gewerkte dag vergoed.

Als huishoudelijke hulp of thuiszorg medewerker kun je bij ons zelfstandig werken (in overleg met de cliënt) en werk je dicht bij huis.
Het werk is dankbaar en je maakt echt een verschil voor je medemensen. Wat wij van jou vragen is dat je in Breda woont, in het bezit bent van een mobiele telefoon met internet en een verklaring omtrent gedrag kan onderdeel zijn van de procedure. Je moet betrouwbaar, respectvol en behulpzaam zijn en uiteraard Nederlands spreken en verstaan.

Dus, ben jij per direct op zoek naar een parttime baan in de thuiszorg als huishoudelijke hulp en wil je graag een verschil maken voor je medemensen?
Reageer dan nu op onze vacature bij ThuiszorgInHolland in Breda!

Als je op zoek bent naar een baan als huishoudelijke hulp of thuiszorg medewerker in de regio Breda, dan is ThuiszorgInHolland dé plek voor jou!
Wij bieden jou de kans om zelfstandig te werken en tegelijkertijd iets betekenend voor je medemens.
Breda is een bruisende stad met veel historie en cultuur, en bij ThuiszorgInHolland kun jij deze stad op een unieke manier leren kennen.

Wij bieden een beloning van € 12,25 tot € 15,22 bruto per uur, afhankelijk van je ervaring.
Daarnaast krijg je 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering, zodat je kerstcadeautjes kunt kopen.
Bovendien krijg je geld voor het fietsen naar je cliënten toe, namelijk € 1,33 netto per gewerkte dag.

Werken bij ThuiszorgInHolland betekent wijkgericht werken, dus lekker dicht bij huis. Onze cliënten verheugen zich op jouw komst en jij kunt echt iets betekenen voor hen.
Wij vragen dat je wonend bent in Breda, in het bezit bent van een mobiele telefoon met internet, een aanpakker bent die initiatief neemt, en verklaring omtrent gedrag kan onderdeel uitmaken van de procedure. Betrouwbaarheid, respect, behulpzaamheid en Nederlandse taalbeheersing zijn belangrijke eigenschappen.

ThuiszorgInHolland biedt jou de ideale combinatie van flexibele werktijden, werk in je eigen regio, en financieel aantrekkelijke voorwaarden.
Dus, ben jij per direct op zoek naar een bijbaan als huishoudelijke hulp? Solliciteer dan nu bij ThuiszorgInHolland!

Ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan als thuiszorg medewerker in Regio Amsterdam? Dan ben jij bij ThuiszorgInHolland aan het juiste adres!
Wij zijn op zoek naar enthousiaste en betrokken medewerkers die het leuk vinden om mensen te helpen bij hun huishoudelijke taken.
Je werkt op een flexibele manier, zodat je je werk kunt combineren met andere activiteiten, zoals studie, gezin of hobby’s.

Als huishoudelijke hulp verdien je bij ons een salaris tussen de €12,25 en €15,22 bruto per uur, afhankelijk van je ervaring.
Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je krijgt ook een fietsvergoeding van €1,33 netto per gewerkte dag.
Je werkt in de buurt van je huis, zodat je nooit ver hoeft te reizen.

Bij ThuiszorgInHolland werken we volgens een ondersteuningsplan, dus je werkt zelfstandig, maar altijd in overleg met de cliënt.
Je krijgt de kans om echt iets betekenend te zijn voor je medemens.
Wij verwachten van onze medewerkers dat ze initiatief nemen, betrouwbaar, respectvol, behulpzaam en Nederlands sprekend zijn.

Vereisten voor deze baan zijn wonen in Amsterdam en het bezit van een smartphone met internet.
Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Dus, ben jij op zoek naar een bijbaan als thuiszorg medewerker en wil je graag mensen helpen bij hun huishoudelijke taken?
Solliciteer dan nu bij ThuiszorgInHolland!

Wanneer jij op zoek bent naar een verantwoordelijke en afwisselende baan als huishoudelijke hulp in de thuiszorg in Eindhoven.
Dan is ThuiszorgInHolland op zoek naar jou!

Wij bieden flexibele vacatures voor thuiszorgmedewerkers die cliënten in de persoonlijke omgeving willen helpen.
Als huishoudelijk medewerker kun je zelf je uren inplannen, waardoor je tijd hebt voor andere activiteiten in het weekend.
Werk je graag in de thuiszorg en vind je het belangrijk om een fijne band op te bouwen met jouw cliënten?

Solliciteer dan nu per direct bij ons voor een bijbaan als huishoudelijke hulp en verdien een goed salaris!

Wanneer je op zoekt bent naar een baan in de thuiszorg in de regio Amsterdam. Dan is ThuiszorgInHolland op zoek naar jou! Als huishoudelijke hulp kun je bij ons een fijne, flexibele baan vervullen waarin je cliënten in hun eigen omgeving ondersteunt.
Wij bieden diverse vacatures voor parttime medewerkers en zijn op dit moment per direct op zoek naar mensen die deze verantwoordelijke taak op zich willen nemen.

Als thuiszorg medewerker bij ons maak je deel uit van een hecht team dat zich inzet voor de zorg van onze cliënten.
Je werkt parttime en kunt je uren in overleg met ons inplannen. Hierdoor is het ook mogelijk om deze baan als bijbaan naast je studie of andere activiteiten te vervullen.

Deze baan als huishoudelijke hulp is zeker niet saai. Je bouwt een fijne band op met je cliënten en bent voor hen een vertrouwd gezicht.
Bovendien vinden wij gezelligheid en een grapje maken belangrijk in het werk.

Ben je enthousiast geworden en op zoek naar een vacature in de thuiszorg?
Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren bij ThuiszorgInHolland.
Het salaris is conform CAO VVT thuiszorg afhankelijk van je ervaring.
Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen!

Ben jij op zoek naar een baan als thuiszorg medewerker, huishoudelijke hulp of schoonmaker in de regio Amsterdam? Dan is ThuiszorgInHolland op zoek naar jou!
Als thuiszorg medewerker kun je flexibel werken, op basis van wanneer jij beschikbaar bent. Onze beloning varieert van €12,25 tot €15,22 bruto per uur, afhankelijk van jouw ervaring.
Daarnaast krijg je 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
Ook kun je geld verdienen terwijl je beweegt, want we bieden een fietsvergoeding van €1,33 netto per gewerkte dag.

Het werk is wijkgericht, dus je werkt lekker dicht bij huis. Hierdoor kun je echt iets betekenen voor je medemens.
Daarnaast kun je zelfstandig werken, in overleg met de cliënt en er is een ondersteuningsplan beschikbaar.

Om in aanmerking te komen voor deze baan, is het noodzakelijk dat je woont in Amsterdam en beschikt over een mobiele telefoon met internet.
We verwachten ook dat je betrouwbaar, respectvol, behulpzaam bent en goed Nederlands spreekt en verstaat.

Dus, ben jij per direct op zoek naar een parttime baan als huishoudelijke hulp of schoonmaker?
Kijk dan nu naar onze vacatures in de thuiszorg en maak deel uit van ons team van huishoudelijke medewerkers.
Hierdoor kun je je salarisschaal binnen de CAO VVT huishoudelijke hulp

Meer laden